Bong Dane euy , khnhom som ponyear pel knong kar post reung robos khnhom tov deom khae 2 vinh, prous khnhom trov kae sach reung sen kom aoy vea vaeng onlay khmean ney, hehehehhee mayang teat jorb der leng ot sov mean pel vai hahahahahah
:pka:
@lisa wrote:Wow...luv ban kheunh muk Heroine hauy hahahha...merl muk ort som jea prean boros nov LK sos kekekekke :D
@Mariline wrote:né né bue tha job due leng niyeay tov ,hahahah min bach niyeay york alor te lolzzzzzzzz
sa'ey te rueng mouy ning khea min deng pun man dong teat te ban job noss beu rovol tea kea kea jing na 10 chnam teat kor min tornban post dea, rovol tea kea ning tov beu jess tov pel mork pteas oun york mork oun jouy vai lolzzzzzzzzzzzzzzzzzz, jing leun chab ban post, huey york mork oun ban merl phorng lolzzzzzzzzzzzzzzz
@Heroine wrote:Bong Dane euy , khnhom som ponyear pel knong kar post reung robos khnhom tov deom khae 2 vinh, prous khnhom trov kae sach reung sen kom aoy vea vaeng onlay khmean ney, hehehehhee mayang teat jorb der leng ot sov mean pel vai hahahahahah
@Mariline wrote:hahahahha joss beu min aoy bach bach , nhach nhach hor? ahahahah
né ke neak merl kor mean seth riss kun neak nipun , kreng neak nipun ban lor kor doay sa mean ka risskun pi neak merl dea men ort? lolzzzzzzzzz
min bach brab te, beu ke sorsé ban ke sorsé yu huey, min bach jom dol ey lov te lolzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
@sweet_lovely wrote:yerss oun arng rovol tov der lang muy songsa man te ning
![]()
![]()
@Heroine wrote:Bong Dane euy , khnhom som ponyear pel knong kar post reung robos khnhom tov deom khae 2 vinh, prous khnhom trov kae sach reung sen kom aoy vea vaeng onlay khmean ney, hehehehhee mayang teat jorb der leng ot sov mean pel vai hahahahahah
@Mariline wrote:haahahahahah joss beu kort brab, huey thlorb joub teat hor, bess orss cheam kyombeu min cheu borng eng merl tea roub nov gallery tov
@Heroine wrote:@Mariline wrote:hahahahha joss beu min aoy bach bach , nhach nhach hor? ahahahah
né ke neak merl kor mean seth riss kun neak nipun , kreng neak nipun ban lor kor doay sa mean ka risskun pi neak merl dea men ort? lolzzzzzzzzz
min bach brab te, beu ke sorsé ban ke sorsé yu huey, min bach jom dol ey lov te lolzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nov aoy sngeam hahaha tich ot ey merl hahahahaha
@Heroine wrote:
Lolzz khnhom na prean boros hahahhaha prean neary nov LK hahahaha mech khenh muk heuy jong sarapheab snaeh hor ? lolzzz
@lisa wrote:@Heroine wrote:
Lolzz khnhom na prean boros hahahhaha prean neary nov LK hahahaha mech khenh muk heuy jong sarapheab snaeh hor ? lolzzz
Hey muk ning sro deang pouk mark kyom nov sareap tae khos trong ker ort ches nipun proloam lok doch Heroine ang hahahhaha :D Lung sneh Heroine aeng taing pi min toan skoal preah pheak maless lok euyyyyyyyyyyyyyyyy lolzzzzzzzzzzzzzzzzzz
@Heroine wrote:@sweet_lovely wrote:yerss oun arng rovol tov der lang muy songsa man te ning
![]()
![]()
:pka:bong pich niyeay doch merl khenh haahahhahahahaha